05 de maig 2008

Comunicat "No al passadís al Real Madrid".

Des de la Penya Almogàvers manifestem que estem en contra que els jugadors del FC Barcelona facin l'anomenat "passadís d'honor" als jugadors del Real Madrid el proper dimecres.
Creiem que en les circumstàncies actuals, el passadís més que un acte d'esportivitat i professionalitat s'ha transformat en una autentica burla, humiliació i escarni al barcelonisme tal com estant demostrant els mitjans de comunicació afins al madridisme, els seus socis i seguidors i fins tot algun directiu i jugador del Real Madrid.
És per això que demanem als nostres jugadors que no facin el passadís al Real Madrid, per no fer-nos passar més vergonya, que aquest any ja tenim la paciència plena. Aquesta crida també va per la directiva, entenent que qui paga mana i que per tant, la directiva mani als jugadors de no fer el passadís i que aquests obeeixen com a treballadors que son del club. La directiva hauria d'estar a l'alçada de les circumstàncies i fer allò que la majoria de la massa social del barcelonisme vol: no fer el passadís al Madrid.
Visca el Barça i Visca Catalunya!
Barcelona, 5 de maig de 2008