01 de desembre 2008

Entrevista a Silvinho

De tornada del Sevilla-Barça vam tenir uns minuts per xerrar amb en Silvio Mendes Campos, Sylvinho. El lateral esquerra, el número 16 del nostre equip, ens va concedir una entrevista en exclusiva per a nosaltres. Ens van trobar amb Sylvinho a l’aeroport, li li vam demanar una entrevista i ell molt amablement ens va concedir uns minuts. Per manca de temps no va poder ser més àmplia.

- Que és per a tu vestir la samarreta del Barça? Per mi significa bastant, sincerament és massa, és alguna cosa molt maca que un la porta dins.

- Que et sembla l’afició del Barça? Molt bé, és gent que està sempre, que ens anima, que ens ajuda i estem tots molt contents per això.

- Que li diries a l’afició perquè vagi més a l’estadi? Que s’animin que l’equip està bé, que estem fent el nostre paper i nosaltres necessitem que ens animin, que ens ajudin perquè és cert que els necessitem i trobem a faltar la gent quan juguem a casa.

- A part de l’afició del Barça, quina altre afició t’ha sorprès per la manera d’encoratjar i animar el seu equip? Moltes aficions, hi ha gent compromesa en molts llocs, els del Sevilla, el Betis, el Cadiz. Jo he jugat en el camp del Cadiz i allà la gent anima molt.

- Tu que has jugat a Brasil, Anglaterra i aquí, amb quin model d’animació et quedes? Brasil és el meu país i allà el futbol es porta a les venes, des que naixem, és una passió. A Anglaterra estan més bojos, s’anima molt també i no son tant violents com els pinten. A Espanya també hi ha molta passió, però el futbol es viu diferent.

- Què penses de la Penya Almogàvers? Pel que conec sempre se us veu animant i amb grans banderes. Molt bé.

- I què diries a la seva gent? Que segueixin així, es nota molt el vostre suport des de les grades i això l’equip ho agraeix molt.

- Tot i que avui tampoc has jugat i que encara no has debutat a la Lliga, nosaltres confiem en tu, ànims i a per totes! Moltes gràcies, intento esforçar-me al màxim i que el tècnic compti amb mi, mai em resigno. M’agradaria poder ajudar a l’equip a guanyar tots els títols, tenim equip i plantilla per fer història.