23 de gener 2009

La hipocresia del RCD Español SAD

Article d'opinió d'un soci de la Penya.
Dies abans del derbi de copa els dirigents de l’Español van afirmar que prohibirien l'entrada a l'estadi de qualsevol persona o grup que hagin mantingut actituds violentes i/o antiesportives.
L’endemà del derbi, o quan va finalitzar el partit, o inclús durant el mateix, se’ls hauria d’haver caigut la cara de vergonya al veure la seva afició, especialment el parvulari situat en l’anomenada “Curva Jove”.
Com és habitual cada vegada que juga el Barça a Montjuïc, l’afició de l’Español es va passar tot el partit cridant “Puta Barça” i insultant al barcelonisme i a Catalunya. Quan Messi va saltar al terreny de joc, el van rebre amb crits de “Messi muerete”.
Igualment durant tot el partit, l’afició perica va ensenyar sense que ningú els hi prohibís bufandes i banderes amb la llegenda: “odio al barsa” i “anticulé”.
Així doncs, que si us plau, que ningú de l’Español s’ompli la boca de tolerància, respecte, esportivitat, joc net, anti-violència i paraules semblants, perquè ahir ningú va fer res per aturar els crits ni els insults contra el Barça i els seus jugadors.
Igualment, els mitjans de comunicació s’han apuntat a l’espectacle al dir que ahir no va haver-hi incidents a Montjuïc. Si, ahir va haver-hi incidents i els va haver-hi i molts greus, a l’insultar de mort a Messi i a cridar tot l’estadi i durant tot el partit “Puta Barça” i a l’ensenyar bufandes “odio al barsa”.
Qui incita a la violència??

Signat: soci número 14 d'Almogàvers