28 de maig 2009

Homenatge al Gol Sud

Tot estava a punt per la celebració del triplet al Camp Nou. L'speaker anava anunciant que l'autocar dels jugadors ja havia arribat al Camp Nou. El protocol previst era que s'apaguessin els llums de l'estadi i sortissin els jugadors, anunciats un per un pel túnel de vestidors.
Però quan van arribar i tot just baixar de l'autocar, es van saltar el protocol. Xavi, Valdes, Sergio Busquets, Bojan i Víctor Sanchez, amb la Copa d'Europa a les mans van enfilar pel passadís de Gol Sud i van sortir per la gran porta que hi ha tocant al corner de Gol Sud amb tribuna.
Es van dirigir al mig del camp i darrera seu tota la plantilla. L'speaker no donava crèdit al que veia i anunciava que això no estava previst.
Tots els jugadors es van abraçar al mig del camp i seguidament es van dirigir cap a l'area de Gol Sud. Quan van arribar es van aturar i van celebrar amb tot el Gol, els tres títols. Van seure i es van fer fotos. La gent ho va celebrar encenen bengales.
Van estar tres o quatre minuts saltant i cridant amb els aficionats de Gol Sud. Després van marxar del camp i pocs minuts després va començar la celebració, tal com estava prevista...
Va ser l'homenatge espontani dels jugadors cap a la gent del Gol Sud, cap els seus aficionats més fidels. Cap a la Penya Almogàvers.