19 de març 2013

Comunicat preus desplaçaments

Des de la Penya Almogàvers volem denunciar que novament hi ha un desplaçament europeu i novament és un viatge impossible per la majoria de barcelonistes degut al seu abusiu i elevat cost econòmic. 
L’Agencia Oficial del Club ofereix aquest desplaçament per 395 euros i sense entrada. Recordem que el viatge amb avió a Milà, organitzat també pel club, costava 287 euros, també sense entrada. Les xifres més que astronòmiques, són insultants. 
Ser del Barça és un sentiment i no ha de suposar una ruïna econòmica, sobretot tenint en compte que el sou de molts barcelonistes és d’uns 1000 euros de mitjana. I sobretot tenint en compte que la taxa d'atur és molt alta, també entre els aficionats blaugranes. 
El club hauria de ser conscient que l’aficionat del Barça també és molt important fora de casa i que des del club s’hauria de potenciar els desplaçaments i que aquests fossin més econòmics. El club ha de saber que el Barça necessita sempre tot el suport possible, jugui on jugui, i és per això que s’haurien de fer bones ofertes especials per a engrescar al barcelonisme. 
Els desplaçaments no haurien de ser un negoci, haurien de ser un servei als socis i sòcies del Barça. 
Des d'Almogàvers demanem al president Rosell que compleixi la seva promesa electoral de que el Barça organitzi una agència de viatges a preus econòmics i assequibles pels seus socis i sòcies. 
Moltes gràcies!
Visca el Barça i Visca Catalunya