19 de maig 2013

2012/13 FCB - Valladolid (2-1)

Victoria del Barça davant del Valladolid (2-1) que ens proclama campions matemàtics de la lliga 2012-2013. Un partit més a l’estadi on el Barça fidel al seu joc de toc i pressió ha fet que el Valladolid, equip que ha mostrat un molt bon joc durant tot l’any, no hagi tingut opcions de vèncer. 

Amb aquesta ja són 22 les lligues aconseguides pel Barça, 4 d’elles en els últims 5 anys. Destacar també, que en el seu primer any com a entrenador del Barça, Tito Vilanova guanya la seva primera lliga com a màxim responsable de la banqueta del Barça. 

Una lliga marcada i sempre recordada per les recuperacions d’Eric Abidal i del mateix Tito. Sens dubte, les seves recuperacions han sigut les millors notícies de l’any. Tot i això, cal destacar la millor primera volta de la història del club: 18 victòries i un únic empat han fet que el Barça hagi estat amo i senyor del campionat amb la seva regularitat des de les primeres jornades de lliga. 

Un Leo Messi estratosfèric, amb la continuació i millora del joc que va mostrar durant els anys anteriors el ‘Barça de Guardiola’. Això fa que a falta de 2 jornades de lliga, el Barça estigui a disposició d’aconseguir 100 punts. Només les baixes del final de temporada han pogut fer que es perdi algun punt, encara que els 13 punts d’avantatge sobre l’immediat perseguidor fa que, ens haguem de sentir orgullosos del nostre equip.

Des d’Almogàvers hem donant suport a l’equip durant tota la temporada. Col•laborant amb la creació dels diferents tifos, viatjant amb l’equip fins allà on podíem, animant des del primer fins a l’últim minut als partits a l’estadi... I cap a final de temporada hem participat amb la vaga d’animació proposada pels diferents grups. 

Visca el Barça i visca Catalunya!!!