01 de juny 2013

2012/13 FCB -Màlaga (4-1)

Últim partit del Barça a la lliga 2012/2013. Partit molt plàcid contra el Màlaga on el minut 16 el marcador ja mostrava un clar 3-0 (Villa, Cesc i Montoya). A la segona part, un gol d’Iniesta i un del jugador malagueny Morales posaven el definitiu 4-1 al marcador.

Amb aquesta victòria el Barça aconseguia 100 punts, una puntuació rècord a la història del club. I no només això, cal destacar que la diferència amb el segon ha sigut de 15 punts i el Barça ha sigut el líder de la primera a la última jornada. Aquestes dades desmenteixen la desvaloració d’aquesta gran lliga per part d’alguns.

El més important i emotiu del partit ha sigut veure jugar per última vegada al gran Eric Abidal amb la camiseta del Barça, ha entrat al minut 75 amb una gran ovació de l’estadi. Gràcies Abidal, no t’oblidarem.

Ara a carregar piles per a una nova temporada.