26 d’octubre 2013

2013/14 FCB - Real Madrid (2-1)

Un gran clàssic el viscut al Camp Nou. Per començar un gran mosaic recordant i donant ànims al Tito Vilanova. Amb aquest gran ambient el partit no ha defraudat, intensitat, polèmica i gols han fet que els aficionats que han omplert l’estadi hagin disfrutat.

A la primera part i després d’una bona assistència d’Iniesta, Neymar s’ha estrenat als clàssics amb un gol. Després del gol igualtat, però domini de la possessió per part del Barça. I així s’ha arribat a finals de la segona part, quan Alexis ha marcat un golàs de vaselina davant de la mitja sortida del porter del Madrid. Al final, el Madrid ha maquillat el marcador amb un gol de Jesé.

Destacar per part d’Almogàvers la senyera i la pancarta desplegats al minut 17:14.