10 de novembre 2013

2013/14 Betis - FCB (1-4)

Nova victòria a domicili del Barça, però amb notícies dolentes per a l’equip. El partit en si ha estat com molts fora de casa, primeres ocasions de l’equip local i un gran Valdés responent a cadascuna d’elles. Fins al minut 36 quan Neymar ha obert el marcador i un minut més tard Pedro ha fet el segon. A la segona part domini del Barça davant del cuer de la competició, dos gols més de Cesc i un penal al minut 92 per al conjunt local han posat el definitiu 1 a 4 al marcador.

La notícia dolenta per al F.C. Barcelona ha estat la nova lesió de Messi. Al bíceps femoral i que li pot fer perdre varis partits de Lliga, Copa i Champions. Cesc també ha marxat lesionat del partit.

En aquest desplaçament hi ha hagut membres de les seccions de Sant Feliu, Terrassa i Gran Canaria donant suport a l’equip a l’estadi del Betis.