14 de desembre 2013

2013/14 FCB - Vila-real (2-1)

Últim partit de la temporada de lliga al Camp Nou. El Barça ha rebut la visita d’un dels equips que millor juga a futbol de la competició i que està molt ben situat a la taula. Un Barça amb baixes molt importants encara s’ha quedat amb tres punts molt valuosos.

El partit ha estat molt disputat, el Barça ha tingut una mica més de possessió però el Vila-real s’ha mantingut ordenat i ha fet jugades de perill. L’empat a zero ha durat fins a la mitja hora quan Neymar ha obert el marcador. Només començar la segona Musacchio de cap empatava i a falta de 20 minuts, una altra vegada Neymar, ha marcat el definitiu 2-0.

Amb aquests dos gols Neymar tanca la seva millor setmana amb el Barça, llàstima que li hagin tret la cinquena targeta i hagi de descansar a Getafe.