24 de març 2014

2013/14 Real Madrid - FCB (3-4)

Una nova gran victòria del Barça al Bernabeu que torna a posar l’equip molt viu en la lluita pel campionat de lliga. Tot i que a l’equip local se l’intentava donar com a favorit, el Barça ha dominat i imposat el seu joc en gairebé tot el partit. A destacar el gran partit d’Iniesta i Messi. 

Primera part on el Barça s’ha avançat al marcador al minut 6 després d’una gran jugada col•lectiva i rematada per Iniesta. Després entre el minut 20 i 23 el Barça ha perdut el control del partit i l’equip local ha donat la volta al marcador. Poc a poc el Barça ha tornat a recuperar el control i poc abans d’arribar al final de la primera part Messi ha empatat a 2. 

Segona part on l’equip local s’ha tornat a avançar al marcador amb un gol de penal; penal que no era ja que la falta ha estat clarament fora de l’àrea. Però el Barça ha continuat lluitant els 3 punts en joc i ha aconseguit la victòria amb dos penals més transformats per Leo Messi. El primer després d’una clara falta de Ramos sobre Neymar, que com era l’últim home ha estat expulsat. I el segon després d’una bona jugada individual d’Iniesta que ha estat clarament objecte de falta per Xabi Alonso. 

Partit molt emocionant i on el Barça ha demostrat que encara està molt viu i continua optant als 3 títols en joc.