21 de novembre 2015

2015/16 Real Madrid - FCB (0-4)

Espectacular partit del Barça a la seva visita el Bernabéu. El Barça ha dominat del primer a l’últim minut i fins i tot l’ampli 0 a 4 final dona la sensació de ser un resultat curt.

Ja la primera part el partit ha quedat sentenciat. Els gols de Suárez i Neymar, una altra ocasió salvada damunt mateix de la línia de gol de Suárez i la comoditat amb la que ha jugat el Barça preveien segura la victòria culé.

La segona, l’equip ha continuat donant una lliçó de joc davant d’un Madrid inoperant en totes les seves línies. Iniesta amb un golàs i Suárez novament han marcat dos gols més. El Barça continua i amplia el lideratge a la lliga.

Destacar el gran partit de tots els jugadors i la tornada de Messi després de molts partits lesionat.