22 de maig 2010

Comunicat de la Penya Almogàvers referent a les Eleccions 2010 a la presidència del FCBarcelona

La Penya Almogàvers, un dels grups d'animació més importants del Camp Nou, no es posiciona ni a favor ni en contra de cap precandidat, ni es postularà a favor de cap candidat a les Eleccions 2010 a la presidència del Futbol Club Barcelona.

Els estatuts fundacionals de la Penya deixen molt clar aquest punt i durant els més de 20 anys d'història del grup, sempre ha estat així, sempre s'ha esperonat als socis de la Penya a exercir el seu dret a vot i votar amb seny, amb cap i pensant en el bé del barça i del barcelonisme.

La Penya Almogàvers mai ha volgut que cap dels precandidats, ni cap candidat de cap de les eleccions d'aquests darrers 20 anys fes bandera del bon nom de la Penya Almogàvers per tal d'adaptar possibles votants i volem que en aquesta ocasió continuï igual. Per tant, denunciarem públicament qualsevol manipulació dels candidats o intent d'aprofitar-se del nostre nom.

Des de la Penya Almogàvers sabem que ens tocarà treballar, i treballar molt, per posar color a les graderies del Camp Nou i fer que tot el Camp sigui un Clam per animar, esperonar i encoratjar l'equip, sigui quin sigui el nou president del FC Barcelona, tal i com hem fet durant aquests 20 anys.

Visca el Barça!
Visca Catalunya!