13 de setembre 2010

Benvinguts/des de nou!

Ens trobem immersos en una nova temporada i l'actualitat a Can Barça no s'atura. Pel nostre grup i la nostra gent la il·lusió i les ganes de continuar al costat del nostre equip no s'aturen. Hem començat la temporada després d'un estiu amb eleccions al club i un nou President, Sandro Rosell. Com ja vem comentar, sense posicionar-nos ni a favor ni en contra de qualsevol candidat, esperem que tots els projectes que tenim en ment surtin tan bé com fins ara i poguem seguir al costat de l'equip animant, que al cap i a la fi és el nostre objectiu.
Per altre banda i com us haureu pogut fixar a l'entrar al blog, el format i el disseny ha canviat, així que esperem que el canvi sigui en positiu. Ara bé, el nostre blog continuarà sent el mitjà ràpid i bàsic de comunicació i això si que no canviarà.
Ja hi ha penjades unes quantes fotos d'aquesta temporada. Si teniu fotos del grup d'aquesta temporada, de la passada o de fa uns anys i voleu que les pengem, envieu-nos-les a través del correu electrònic.
Sense més entrebancs donem la benvinguda a tot el barcelonisme i desitgem que disfruteu tant com ho fem nosaltres animant.
Visca el Barça!
Visca Catalunya!