30 de maig 2015

2014/15 FCB - Athletic (3-1). CAMPIONS DE COPA!!!

Segon títol de la temporada per al Barça, aquest cop la Copa. Ens visitava a l’estadi l’Athletic Club, i com en les darreres dues finals que ens hem enfrontat als bilbains, victòria clara del Barça i una nova copa que es queda a casa.

El partit no ha tingut molta història, els blaugrana han realitzat una gran primera part i al descans el marcador ja situava un 2 a 0. D’aquesta primera part quedarà per a la història el primer gol de Leo Messi, gol on ha arrancat des de gairebé el mig del camp i després de marxar de tots els rivals que li han sortir al pas, ha fet el gol que obria el marcador.

Segon gol fet per Neymar i l’últim de Messi a la segona part. 3 a 1 final i un pas més a prop de completar una excel·lent temporada. Destacar també l’últim partit de Xavi a l’estadi.