06 de juny 2015

2014/15 FCB - Juventus (3-1). CAMPIONS D'EUROPA!!!

El Barça campió d’Europa!!! I no només això, després d’haver aconseguit la Copa i la Lliga les setmanes anteriors, l’equip acaba la temporada amb l’any perfecte, un triplet històric que demostra que som el millor equip del món.

A la final celebrada a l’Olímpic de Berlín ens esperava la Juventus, campiona de Copa i Lliga a Itàlia. El partit ha començat molt bé per al Barça. Rakitic al minut 4 després d’una gran jugada col·lectiva ha fet el primer. La resta de la primera part domini del Barça amb algunes ocasions per ampliar el marcador.

A la segona part, primer ha empatat Morata en una jugada aïllada, posteriorment els minuts on l’equip li ha costat una mica més dominar el partit. Però Suárez després d’un xut de Messi ha tornat a avançar al Barça. Fins al final domini total del joc i un últim gol de Neymar que tancava el marcador amb el definitiu 3 a 1.

Primera temporada de Luís Enrique a la banqueta blaugrana i èxit total de l’equip. Que des de principis de 2015 s’ha mostrat intractable i ha mostrat partit a partit que actualment és el millor equip del món en diferència.