12 d’agost 2015

2015/16 FCB - Sevilla (5-4). CAMPIONS DE LA SUPERCOPA D'EUROPA!!!

El Barça ha començat la nova temporada amb un nou títol. Després de la temporada del segon triplet de la història del club, el club torna a disputar les Supercopes d’Europa i Espanya i el Mundial de Clubs; amb la possibilitat de tornar a aconseguir les 6 copes en un mateix any.

Supercopa d’Europa contra el campió de l’Europa League, el Sevilla, a Geòrgia. Tot i que l’equip andalús s’ha avançat al marcador, dos gols de Messi de falta directa i un gol de Rafinha han encarrilat la victòria abans de la mitja part.

Al principi de la segona, Luis Suárez ha aconseguit el 4 a 1 que semblava definitiu. Però la baixada física i un bon Sevilla han fet que el temps reglamentari acabés amb un 4 a 4 que mostrava el poder ofensiu d’ambdós equips.

Al temps afegit i com fa uns anys a Mònaco, Pedro (que havia sortit durant el temps extra) al minut 115 de partit ha marcat in-extremis i ha provocat que el Barça aconsegueixi el quart dels títols de l’any.